Wakker worden, wakker worden, wakker worden!

Opstaan, absoluut niks voor mij! Maar volgens mij ben ik niet de enige. Iedereen moet op tijd naar school en naar z'n werk. Of naar die afspraak bij de tandarts die je veel te vroeg hebt gepland.

Nu de winter echt is begonnen en het ’s ochtends nog donker is, maakt dat het opstaan nog moeilijker dan normaal, vind ik. Daarom drie tips die jou misschien kunnen helpen bij het opstaan. Maar pas op! Ik garandeer niet dat je ook met een lach op je gezicht naast je bed staat…

  1. De standaard tip

Misschien heb je hem wel eens gehoord, maar zet je wekker aan de andere kant van de kamer. Je móét dan wel je bed uit om hem uit te zetten. Heb je een (te) kleine kamer? Zet hem boven op de kast!

  1. De handige tip

Drink voordat je gaat slapen een groot glas water of een kop thee. Omdat je met een volle blaas gaat slapen moet je ’s ochtends snel je bed uit om naar de wc te gaan. Maar pas op! Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je midden in de nacht wakker wordt.

  1. De leuke tip

Bedenk iets dat het vroege opstaan de moeite waard maakt. Ben je de hele week meteen opgestaan toen de wekker ging? Dan mag je bijvoorbeeld die nieuwe DVD of dat nieuwe truitje kopen.

Ben je echt helemaal ten einde raad? Gebruik dit filmpje als wekker en het helpt je in ieder geval om wakker te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.