Wat is dat? Dat is een sinaasappel, dat ben ik.

Hoi, Ik ben Margot, ik ben 16 en zit in 5 VWO.

Dat ben ik op de foto. Ik kijk een beetje bozig, zuur, niet helemaal blij en misschien wat in de war, maar daarom vind ik het juist een hele leuke foto. Ik vind het namelijk onnodig om altijd op een foto te lachen (niet dat ik nooit lach op foto’s). Zeker als de foto voor één van je vele social networks is. Daarom is deze foto misschien ook wel een beetje uit protest. Uit protest tegen meisjes van 13/14 die op hyves een lachende foto van zichzelf zetten, met daaronder een tekstje of gedichtje: “Je ziet me lachen, maar mijn tranen van binnen zie je niet..” Je bent jong, iedereen is wel eens onzeker. Maar om dat nou onder je profielfoto op hyves te zetten.. dat gaat een beetje te ver. Mijn protest: deze foto, met als onderschrift in mijn gedachten: “Je ziet mijn tranen, maar van binnen lach ik”

Maar foto’s afkraken is niet het enige wat ik hier kom doen. Ik kom namelijk stukjes schrijven over van alles en nog wat. Gewoon, om eens wat nieuws te proberen. Ik verwacht niet dat er een rode draad zal zitten in de stukjes die ik in de toekomst (één misschien twee keer per maand) zal schrijven. Ik ben namelijk redelijk chaotisch en ik vind heel veel verschillende dingen leuk.

Ik hou veel van muziek, ik hou van toneel (surrealisme), ik hou van sneeuw en van de geur van natgeregende stoeptegels na een warme dag aan het einde van de zomer. Ik hou van chaos en van bomen, ik hou van dromen en van politiek. Ik vind religie interessant en nieuwe techniek ergens ook wel, al heb ik totaal niks met blackberry’s of andere mobieltjes. Ik hou van geschiedenis en van biologie, ik hou van oude mensen en van baby’s. Ik hou van kritisch denken, en absoluut niet van hyves.

Dat ben ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.