Budget DIY’s voor je slaapkamer

De herfst is in volle gang en dat betekent meer wind, meer regen en waarschijnlijk dus meer binnen zitten. Gelukkig kun je het binnen heel gezellig maken met DIY’s die echt niet alleen voor meisjes zijn. Kijk mee met de tips om je slaapkamer goedkoop te pimpen!

Zelf opknappen

Kringloop

Als je je slaapkamer wil updaten is het een goede idee om even langs de kringloop te gaan. Je kan hier goedkoop meubels scoren, maar ook allerlei kleine spulletjes. Misschien zijn de dingen die bij de kringloop staan niet helemaal jouw stijl, maar de meeste spullen kun je zelf wel opknappen met bijvoorbeeld een likje verf. De video hieronder geeft je alvast wat inspiratie.

Kussenslopen pimpen

Met een paar kussens op je bed ziet je kamer er meteen gezelliger uit en het zit natuurlijk ook lekker. Met wat simpele tools kan je zelf heel makkelijk je kussenslopen pimpen, zodat je ze helemaal naar je eigen smaak aan kan passen. Gebruik bijvoorbeeld zelfgemaakte stempels. In deze video zie je hoe je dat kan doen.

Fotolijstjes

Dat je je kamer een persoonlijk tintje kan geven met foto’s in leuke fotolijsten wist je natuurlijk al wel, maar je kan fotolijsten op nog meer manieren gebruiken! Hang er bijvoorbeeld meerdere foto’s in aan touwtjes.

Of maak een krijtbord of whiteboard van je fotolijst.

Zelf maken

Lamp

Bij een sfeervolle kamer hoort een mooie lamp! Je kan zelf een stoere lamp van touw maken. Het is even wat knutselen, maar het resultaat mag er zijn. Kijk maar mee.

Heb jij nog leuke tips om je slaapkamer een make-over te geven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.