DIY Zomerspecial

Is het vies weer buiten of heb je even helemaal geen zin om te zwemmen, maar weet je niet wat je wel kan doen? Bekijk dan deze DIY zomerspecial.

Knutselplezier

De zomer is weer aangebroken en dat betekent lekker zonnen en zwemmen. Maar het is natuurlijk niet altijd lekker weer in de zomer en je wilt ook wel eens wat anders. Maar wat dan? Wij hebben de oplossing: dingen zelf maken (DIY)! Want hoe vet is het, als je zelf iets nieuws maakt wat echt bij jou past! Geef je kamer een make-over geven of knutsel je eigen voetbaltafel. Weer of geen weer, als je zin hebt in knutselen: DIY kan altijd!

In de volgende video laat Amber zien wat zij allemaal verandert in haar slaapkamer. Ben jij ook helemaal toe aan een zomer make-over? Bekijk dan dit filmpje:

Feestje

Ben jij toevallig jarig in de zomer en geef je een feestje? Maak dan je eigen piñata! Een piñata is een figuur van papier maché met snoepjes er in. Om de snoepjes te krijgen, moet je de piñata kapotslaan. Jij kan ook je eigen piñata maken. Het volgende filmpje laat zien hoe je dat doet:

Voetbaltafel

Wil je toch liever iets stoerders? Dat kan! Maak bijvoorbeeld je eigen voetbaltafel. Je kunt dan toch voetballen ook al regent het. In het volgende filmpje laten de knutseljuffen jou zien hoe je een voetbaltafel maakt. En we kunnen je alvast verklappen dat je daarvoor weinig spulletjes nodig hebt.

Na de zomer

Nog een paar weken en dan is de zomervakantie alweer voorbij. Buiten zwemmen en ijsjes eten worden ingeruild voor schriften en agenda’s. Maar om het schooljaar weer leuk te beginnen kun je je saaie schriften en agenda’s ook een stuk leuker maker door ze te pimpen.

In de volgende vlog laat Jhula je zien wat zij met haar schoolspullen heeft gedaan om ze unieker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.