Hoe flirt je via WhatsApp?

Wat als je crush niet reageert op WhatsApp terwijl het vinkje blauw is? Vindt hij of zij je dan nog wel leuk? En hoe flirt je eigenlijk via WhatsApp?

Flirten

Als je iemand leuk vindt dan ga je flirten. Je lacht leuk, raakt zijn arm even aan of geeft haar een dikke vette knipoog. Flirten doe je met je lichaam. Maar wanneer je elkaar niet ziet dan moet je op een andere manier flirten. Vroeger werden er liefdesbrieven gebruikt. Je had rustig de tijd om te bedenken wat je in de brief zou zetten en je vriendinnen om raad te vragen. Nu stuur je even snel een WhatsAppje naar je crush. Natuurlijk kan je een screenshot sturen van je gesprek naar je vrienden/vriendinnen maar vaak stuur je gelijk iets terug. Soms heb je al iets verstuurd voor je het zelf door hebt…

En wat als je crush niet reageert terwijl het bericht wel gelezen is. Vindt hij je dan nog wel leuk? Bekijk het volgende filmpje waarin Danielle je uitlegt over de 5 fases van whatsappen met je crush.

Emoji’s

Als je met iemand wilt flirten op WhatsApp, dan kun je emoji’s sturen. Zo kan je iemand een vette knipoog emoji sturen, of een hartje of kus-emoji. Jongens gebruiken andere emoji’s op whatsapp dan meiden. Jongens gebruiken emoji’s als: 😏 😘. Meiden gebruiken vaak emoji’s als: 😊 🙊 😍. Ben je nieuwsgierig welke emoji’s jongens en meiden graag krijgen via Whatsapp klik dan hier:

Tips

Wil je weten hoe je moet Flirten via WhatsApp, gebruik dan deze tien belangrijke tips.

1) Eerst denken dan doen. Niet gelijk als een malle terug gaan WhatsAppen. Zet automatisch versturen met enter uit. Zo voorkom je dat je te snel een appje verstuurt.
2). Begin een WhatsApp gesprek origineel. Stel een vreemde vraag of maak de ander aan het lachen.
3). Zorg voor een goede spelling en taalgebruik zodat de ander je berichtje kan lezen en niet bezig is met je zin te ontcijferen.

4). Heb geduld. Het is geen ramp als je crush niet binnen 5 minuten reageert. Reageer zelf ook niet gelijk na 1 seconde.
5). Antwoord niet met: ‘k’ of ‘haha’. Probeer het gesprek op gang te houden door een goed antwoord te geven of een vraag te stellen.
6). Luister naar je gesprekspartner. Bedoelt die ander echt wat jij denkt dat hij/zij bedoelt?

7). Geef complimentjes. Zorg wel dat je een oprecht complimentje geeft en niet complimentjes om het geven van complimentjes.
8). Wees eerlijk en toon zelfvertrouwen. Als iemand vraagt of je van actiefilms houdt en dit is niet zo, zeg dat dan ook. Diegene moet je leuk vinden om wie jij bent.
9). Noem de naam van de ander af en toe. De ander zal zich aangesproken en dus speciaal voelen.
10). Spreek zo snel mogelijk iets af. Het kan nog zo goed klikken op de app, maar het moet ook in het echt klikken. Weet je niet zo goed hoe je in real life moet flirten kijk dan hier eens.

Wil je do’s en don’ts weten van flirten via sociale media? Jeroen v Holland vertelt het jou in zijn vlog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.