Feeders: als jij wordt gevoerd

Wat is mooi?

Schoonheidsidealen zijn voor iedereen anders. Sommige mannen houden van slanke vrouwen, andere mannen houden van vrouwen die wat voller zijn. Maar er zijn ook mannen die het prachtig vinden als hun partner heel dik is. Ook zijn er vrouwen die het fijn vinden om dik te zijn. Er zijn stellen die samen besluiten dat de vrouw veel eet om steeds dikker te worden.

Feeder

Iemand die het fijn vindt om een ander te voeren, noemen we een feeder. Feeders zijn meestal mannen. Hij vindt zijn vriendin prachtig en zou graag willen dat ze nog meer aankomt. Hij geeft daarom zijn vriendin complimentjes over haar postuur, vooral als ze is aangekomen. Hij maakt calorierijk en vet eten voor zijn vriendin.

Feedee

Een feedee is degene die gevoerd wordt. Er zijn twee soorten feedee’s. De ene feedee vindt het zelf ook fijn om dik te worden. Het is dus een bewuste keuze om meer te eten en aan te komen. Er wordt openlijk over gepraat in de relatie en samen probeer je ervoor te zorgen dat de vrouw steeds dikker wordt. Klik hier om daar een filmpje over te kijken.

Er zijn ook vrouwen die worden gevoerd door hun vriend, maar dit zelf helemaal niet willen. Vaak gaat het om een meisje dat van zichzelf al wat zwaarder is. Haar lichaam maakt haar onzeker. Totdat ze een jongen tegenkomt die haar juist heel mooi vindt zo. Hij vindt het prachtig dat ze wat voller is. Hij blijft vertellen dat ze nog mooier is als ze nog wat aankomt. De feedee gelooft wat haar vriendje zegt en ze wil hem blij maken. Ze besluit dan ook naar hem te luisteren en te blijven eten. Lees hier het verhaal van een meisje dat niet doorhad dat haar vriend een feeder was

Fetish

Mensen met een fetish zijn helemaal gek op bijvoorbeeld een object of situatie. Zo zijn er mensen die een voetenfetish hebben. Zij raken opgewonden van (blote) voeten. In het geval van een feeder heeft iemand een voorliefde voor extreem dikke mensen. Feeders worden opgewonden van extreem dikke vrouwen. Feeders hebben een obsessie voor het lijf van de ander. Een feeder vindt het fijn om de controle te hebben over andermans lichaam en om te zien dat hun partner steeds dikker wordt. Het gaat hier dus om een fetish en niet om een eetstoornis. Het gaat de feeder niet altijd om zijn vriendin als persoon gaat, maar alleen om de kilo’s die ze aankomt.

Ongezond

Steeds meer willen aankomen terwijl je al zwaarder bent is heel ongezond. Je krijgt door extreem overgewicht sneller gezondheidsklachten. Zo heb je een verhoogd risico op gewrichtsproblemen, hart- en vaatziekten of suikerziekte.

Wat is nou gezond eten? Lees het hier

Wil jij een vriend(in) helpen?

Is iemand van je vriendinnen niet blij met haar situatie? Probeer ervoor te zorgen dat je in contact blijft met jouw vriendin. Geef haar het gevoel dat je luistert en dat je haar wil helpen. Het is belangrijk dat ze je blijft vertrouwen zodat ze niet het gevoel heeft dat ze alleen is. Vraag haar zelf bewuste keuzes te maken.

Zorg ervoor dat je er niet alleen voor staat en dit niet gaat zien als jouw geheim. Bespreek je zorgen bijvoorbeeld met ouders of een mentor of vertrouwenspersoon op school. Je kan ook naar een maatschappelijk werker of huisarts gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.