Het is uit.. wat nu?!

Of jij het nou uit hebt gemaakt of je lover er een punt achter heeft gezet, het is nooit leuk als je relatie over is. Misschien ging het al een tijdje niet zo goed tussen jullie of misschien had jij het juist niet zien aankomen. Kop op! Deze tips helpen je om er weer bovenop te komen.

Beweeg

Misschien wil je het liefste in een hoekje kruipen met een bak ijs of een zak chips, maar bewegen is beter! Je moet er vast niet aan denken om het huis uit te gaan en te bewegen, maar het is een goede afleiding.

Hoe kan sporten helpen bij liefdesverdriet?

Afleiding

In plaats van snotteren op de bank of hard trainen kun je natuurlijk ook andere dingen doen. Denk aan je hobby! Houd je van lezen, tekenen of gamen? Neem dan lekker een dagje voor jezelf. Gewoon de hele dag doen wat jij zelf het leukst vindt. Dan denk je niet zoveel meer aan je ex. Maar let op! Ga iets anders doen dan de dingen die je met je ex deed. Het is niet de bedoeling dat je nog harder gaat huilen of je ex ineens nog erger gaat missen.

Single zijn kan ook voordelen hebben! Jade vertelt er in haar video over:

Party!

Houd jij wel van een feestje? En ben jij weer helemaal back in the market? Dan is het heerlijk om eens uit te gaan als vrijgezel. Denk maar aan de voordelen: geen verantwoordelijkheid meer afleggen aan je vriend(in), je hoeft je niet schuldig te voelen als je een knappe dame of jongen ziet staan, je hoeft niemand te missen en je kunt helemaal losgaan met je vrienden. En natuurlijk heb je dan ook weer de kans dat je iemand speciaals ontmoet…

Hoe gaat het verder?

Wat betreft je ex, hoe gaan jullie verder? Als jullie met ruzie uit elkaar zijn gegaan door een bepaalde reden, is het misschien maar beter dat jullie wat afstand houden. Het is ook belangrijk dat je afstand houdt als je nog wat voelt voor je ex. Hoe kom je nou over hem of haar heen?

Nog een laatste tip: geef het de tijd. Wie weet houd je er uiteindelijk wel een hele goede vriendschap aan over!

Nieuwe relatie?

Toe aan een nieuwe relatie? Dan zijn hier een aantal versiertips:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.