So you think you can flirt?!

Flirten klinkt misschien als super moeilijk en spannend. Maar het kan ook erg leuk zijn. Hier wat tips om die ene leuke jongen of dat super knappe meisje op vakantie aan de haak te slaan.

Naast dat het leuk is, is flirten natuurlijk ook erg spannend. Hoe pak je het aan? Hoe zal de ander reageren? Komt het wel over zoals je dat wil? Allemaal vragen die je erg onzeker kunnen maken. Maar zoals je waarschijnlijk vaak genoeg hebt gehoord: niet geschoten is altijd mis! Waarom zou je dat leuke meisje of die mooie jongen laten lopen als diegene misschien wel precies hetzelfde over jou denkt?

Do’s en dont’s tijdens het flirten

Flirten kan best lastig zijn. Want wat moet je nou precies wel of juist niet doen. Kijk voor de do’s en dont’s deze video:

Vindt hij me leuk?

Het is lastig om te ontdekken of iemand je leuk vindt. Het verschilt natuurlijk per jongen hoe hij laat merken of hij je leuk vindt.Wil je graag weten of een jongen je leuk vindt? Kijk dan deze video:

Vindt zij me leuk?

Hoe zit dit dan bij meiden? Ben je benieuwd of een meisje je leuk vindt? Dit kan je aan verschillende dingen merken:

Openingszinnen

Maar dan een leuke openingszin bedenken om echt met elkaar te kletsen. Lastig?! Want werken openingszinnen eigenlijk nog?

Beter is het om gewoon openingswoorden als “Hoi” of “Hallo” te gebruiken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat dit het beste werkt. Door te durven om “Hoi” of “Hallo” te zeggen kan de deur geopend worden naar een leuk gesprek en wie weet meer..

Online flirten

Flirten vindt ook veel online plaats zoals op Instagram en Snapchat. In een eerder thema schreven we over verstandig omgaan met naakt en internet. Zaraï & Lafa vertellen over online flirten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.