Kick-off Kalender

Niet alleen de scholen zijn van start gegaan; je favoriete tv-series starten ook weer en je kan weer lekker gaan sporten! Daarnaast zijn er ook heel veel culturele activiteiten die je de komende tijd kan gaan doen. Alleen, of met vrienden en vriendinnen. En nee, we hebben het dan niet over saaie musea of een klassiek concert; ook films, concerten en musicals vallen onder cultuur.

Theater

In Nederland zijn meer dan 400 theaters. Niet alleen de bekende schouwburgen en concertgebouwen, maar ook veel kleinere theaterlocaties. Zo zijn er bijvoorbeeld culturele centra en dorpshuizen waar vaak een voorstelling is.

De meeste scholieren krijgen vanuit hun middelbare school een ‘Cultuurkaart’, ook wel een ‘CJP-pas’ genoemd. Met deze pas kan je in heel veel theaters met korting naar een voorstelling.

Als je er snel bij bent kan je met 50% korting (dat betekent al vanaf €12,50!) naar de musical ‘Sister Act’. Vergeet dan alleen niet even te reserveren van te voren. Beslis je spontaan dat je naar een voorstelling wilt? ‘Hij gelooft in mij’ kan je ook met 50% korting bezoeken. Bij de musical ‘Soldaat van Oranje’ krijg je €15 korting.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer theatervoorstellingen met korting te bezoeken. Kijk daarvoor even op de website van CJP.

Film

Niet alleen bij theatervoorstellingen, maar ook in heel veel bioscopen krijg je korting met je CJP-pas. Bij filmtotaal kan je bekijken wat er de komende maanden allemaal op de planning staat.

Muziek

Heb je geen zin om stil te zitten maar wil je lekker zingen en dansen? Er zijn komend seizoen ook weer genoeg concerten te bezoeken!

Wil je weten of jouw favoriete artiest(en) binnenkort in Nederland of bij jou in de buurt optreden? Kijk dan hier!

Foto Theater
Foto Film
Foto Muziek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.