Verliefd!

Fluitende vogels als je wakker wordt, zonnestralen op je gezicht en je denkt alleen maar aan hem of haar. Ja hoor, het is weer zover, je bent verliefd!

In de lente ziet iedereen er weer fris en kleurrijk uit. Daar krijgen we de kriebels en een verliefd gevoel van. Zeker nu we weer naar buiten mogen! Vandaar al dat geflirt om je heen. Vlinders fladderen niet alleen in de lucht, maar ook in je buik. Weten hoe dat werkt? Check dit filmpje:

Verliefdheid

Verliefdheid kan een heerlijk gevoel zijn, maar soms ook verwarrend. Je stemmingen schommelen vaak behoorlijk heen en weer. Dat komt o.a. door het stofje dopamine. Als je verliefd bent, dan scheiden je hersenen dit af. Dat is te merken aan de volgende dingen:

  • Ineens heel veel energie hebben
  • Verminderde eetlust
  • Weinig slaap nodig hebben
  • Sterk wisselende stemmingen
  • Alleen goede dingen zien in degene op wie je verliefd bent
  • Slecht kunnen concentreren
  • Zenuwachtig zijn, vlinders in je buik, knikkende knieën als die ander dichtbij is

Relaties, ruzies en internetdates

Een relatie is leuk en spannend, maar hoe zorg je ervoor dat jullie een goede relatie krijgen zonder veel ruzie? En hoe ga je om met verschillen in relaties of als je ouders je relatie niet accepteren?

Steeds vaker leren mensen elkaar via het internet. Internetdaten is makkelijk en leuk, maar niet zonder risico. Wat doe je als je wil afspreken met je internetdate? Overigens is afspreken in deze tijd van corona nog niet echt verstandig. Misschien kun je eerst wat uitgebreider online kennismaken?

slotjes aan een brug

Tips

Heb je vragen over verliefdheid? Over hoe je de ander het beste kan versieren? Of ben je bang dat de ander vreemdgaat? Wil je graag zoenen of seks hebben, maar je weet niet hoe je dit aan kunt pakken. Op ons forum kun je al jouw vragen stellen en krijg je gegarandeerd antwoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.